About در آنفولانزا چی بخوریم
About در آنفولانزا چی بخوریم
Blog Article
اگرچه شباهت زیادی بین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا وجود دارد؛ اما سرماخوردگی معمولاً بهآرامی پیش میرود و شدت آن نسبت به آنفولانزا کمتر است.
آنفولانزا اغلب ممکن است مانند سرماخوردگی با علائمی مانند آبریزش بینی، عطسه و گلودرد همراه باشد.
هنگام ابتلا به بیماری شبه آنفولانزا حتما باید به پزشک مراجعه کنید در غیر این صورت لازم است که به مدت ۲۴ هفته (در صورت شدید بودن بیماری) در خانه استراحت نمایید.
اگر بیمار هستید، حداقل ۲۴ ساعت پس از فروکش کردن تب در خانه بمانید تا احتمال مبتلا کردن دیگران را کاهش دهید.
عفونتهایی که معمولاً روی آنفولانزا قرار میگیرند، برونشیت و ذاتالریه هستند که با تداوم یا عود تب و سرفه پس از رفع آشکار بیماری اولیه مشخص میشوند. در برخی موارد، کم آبی، عفونت گوش (اوتیت) یا سینوزیت ممکن است رخ دهد.
اگر مشکوک هستید که به آنفلوآنزا مبتلا شده باشید، میتوانید از طریق درمانکده از بهترین پزشکان عمومی یا متخصصان داخلی وقت بگیرید.
مرگ و میر ناشی از این بیماری در بین افراد بالای ۶۵ سال شایع است، اما احتمال وقوع آن برای کودکان و جوانان هم وجود دارد.
رژیم غذایی کتویی یا کتوژنیک به برنامهی غذایی گفته میشود که در آن میزان استفاده از کربوهیدرات بسیار کاهش یافته و به حداقل میرسد و میزان چربی دریافتی به میزان زیادی افزایش مییابد.
دکتر حمید سلطان علیان در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به بایدها و نبایدهای مربوط به آنفلوآنزا، گفت: باید توجه کرد که همه ساله و با شروع فصل سرما شاهد افزایش شیوع عفونتهای تنفسی در آنفولانزا تا چند روز قابل انتقاله سطح جامعه هستیم.
در صورت نیاز پزشک برای بیمار اسپری تنفسی تجویز خواهد کرد .به خصوص برای افرادی که آسم خفیف دارند.
بر همین اساس کودکانی که برای بار اول واکسینه میشوند، بهتر است به محض در دسترس قرار گرفتن واکسن، دوز اول آن را تزریق کنند تا بتوانند دوز دوم را یک ماه بعد تزریق کنند.
در صورت ابتلا به آنفولانزا از خوددرمانی خودداری کنید و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.[۲]
افراد بیمار در این دوران باید استراحت کامل داشته و ترجیحا خود را قرنطینه کنند تا افراد دیگر را در معرض بیماری قرار ندهند.
علائم آلرژی معمولا مزمنتر هستند و شامل عطسه، سرفه، خارش بینی، چشمها، دهان یا گوش و آبریزش بینی میشوند.